Com rebaixar la factura de l'hotel


Aquesta setmana hem sabut que Barcelona és una de les ciutats més cares d'Europa pel que fa als preus hotelers. Com en tot els negocis, en el dels hotels les coses estan canviant molt ràpidament.
Una de les inciatives que més m'ha cridat l'atenció últimament és Triptv. Es tracta d'una iniciativa de Sander Andreae i Marc Duijndam (antic director administrativo a Google). La idea és força simple: es tracta de gravar un video domèstic de l'habitació d'un hotel en el que t'hagis allotjat amb els teus comentaris, l'envies a triptv, i si després de visonar el teu vídeo algú reserva una habitació en aquell hotel, t'endús una comissió de la reserva.
En definitiva, s'eliminen intermediaris i s'obté un aventatge competitiu d'oferir un servei més econòmic. No és el mateix, però seria similar al que Dídac Lee va anomenar «freeeconomia" en un article publicat a El Periodico.

1 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

Grrr...llàstima d'haver llegit l'article després de les vacances!! Em sembla una molt bona iniciativa. Des de fa uns anys no reservo un hotel sense abans haver donat una ullada als comentaris, fotos incloses, que es fan de l'hotel.

I ara una fricada cortesia de la casa. Si no la coneixes, passa't per airlinemeals.net. És una pàgina amb milers de fotos de menjar d'avió de diferents companyies.