Dues iniciatives


En els darrers mesos he escoltat molts empresaris dir que no volen que l'administració faci res per ells; és més, arriben a dir que millor que no faci res, que si els deixen fer a ells i sense traves les coses anirien millor. És una posició de màxims, derivada de moltes de les traves que s'han trobat per posar en marxa alguns projectes. Avui, però m'agradaria destacar dos projectes que s'han posat en marxa des de la Generalitat, que crec que poden ajudar els empresaris, emprenedors i futurs emprenedors.

El primer és el portal INICIA. Es tracta d'un web perquè emprenedors i empresaris rebin el suport necessari durant tot el procés de creació, creixement i consolidació d'un proejecte empresarial. En aquest sentit, és remarcacble l'esforç per incloure un "banc de casos", on es recullen les experiències d'emprenedors.

El segon, és InterAcc1ó, unes jornades itinerants que arriben a la seva segona edició i que passarà pel Parc Científic i Tecnològic de Girona el proper 7 d'octubre. És un punt de trobada entre professionals d'empreses, emprenedors i experts. Us linko el programa de la sessió de Girona, del que destacaria el debat que mantindran Adriana Casademont, gerent de Casademont, SA, i Miquel Juncà, director d'Estratègia i Internacionalització de Miquel Juncà, SA.